Veličina slova:

Hrvatski:
Buje - grožđe
Grad Buje
Buje nekad, ul. 1. svibnja
Grad Buje
Buje na brijegu sa plavim nebom
Buje, zalaz sunca
Buje pod plavim nebom
Buje, ulica prvog svibnja
Buje i cvijeće
Buje, pogled sa zapada
Buje, pogled iz Rudina
Buje, pogled sa juga
Buje vinogradarsvo
Buje, pogled sa istoka
Buje industrija
Buje crveneo, plavo i zeleno
Grad Buje
Buje i vinogradi
Buje nekad - tovari
Buje lovci
Buje spomenici kulture
vinograd, bačva i čaša
Buje - Peterokutna kula
Buje i spomenik kulture
vinogradi i crno vino
Pučko otvoreno učilište Buje
vinogradi i crno vino
Grad Buje
Ured gradonačelnika 2017

Novost

OBAVIJESTI

FONTANA CARARA
Krajem godine su vrijedni djelatnici našeg gradskog poduzeća Civitas Bullearum očistili i uredili stazu u produžetku ulice Fontana Carara te smo tako dobili još jednu zanimljivu pješačku ili biciklističku dionicu koja se može koristiti. Početak staze je malo podalje od Ureda turističke zajednice prema bujskom pročistaču otpadnih voda pa se može birati pravac prema Stanici ili San Sebastianu.
Bravo za dečke iz Civitasa, a ugodna rekreacija svima!!!

TRIBAN
Iako se podosta čekalo za asfaltiranje puštena je u promet i pješačka staza u Tribanu koja vodi do mjesnog groblja. Bilo je zaista potrebno to uraditi zbog sigurnosti mještana i prolaznika jer je taj dio ceste jako opasan.

ZGRADA GRADSKE UPRAVE
Konačno je na red došla i sanacija, odnosno rekonstrukcija zgrade Gradske uprave. U prvoj fazi se uređuje zapadni i sjeverni dio pročelja zgrade koja se financira vlastitim sredstvima iz Proračuna. Za ostale djelove pročelja, podrumske prostorije te unutarnji dio zgrade sa toplinskom pumpom čeka se otvaranje natječaja Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za energetsku obnovu zgrada kako bi mogli aplicirati naš projekt.

Galerija slika

Uređena pješačka staza u produžetku ulice Fontana Carara Uređena pješačka staza u produžetku ulice Fontana Carara Uređena pješačka staza u produžetku ulice Fontana Carara Uređena pješačka staza u produžetku ulice Fontana Carara Uređena pješačka staza u produžetku ulice Fontana Carara puštena je u promet i pješačka staza u Tribanu puštena je u promet i pješačka staza u Tribanu Sanacija - rekonstrukcija zgrade Gradske uprave Buje Sanacija - rekonstrukcija zgrade Gradske uprave Buje

Preporuči prijateljima: