Veličina slova:

Hrvatski:
Grad Buje
Buje nekad, ul. 1. svibnja
Grad Buje
Buje na brijegu sa plavim nebom
Buje industrija
Buje, zalaz sunca
Buje pod plavim nebom
Buje, ulica prvog svibnja
Buje i cvijeće
Buje, pogled sa zapada
Buje, pogled iz Rudina
Buje - grožđe
Buje, pogled sa juga
Buje vinogradarsvo
Buje, pogled sa istoka
Buje crveneo, plavo i zeleno
Buje i vinogradi
Grad Buje
Buje nekad - tovari
Buje lovci
Buje spomenici kulture
vinograd, bačva i čaša
Buje - Peterokutna kula
Buje i spomenik kulture
Pučko otvoreno učilište Buje
vinogradi i crno vino
vinogradi i crno vino
Grad Buje

Novost

Raspisan natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ i Javni poziv za procjenitelje prijava

Isprintaj Pošalji prijatelju
Raspisan natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ i Javni poziv za procjenitelje prijava

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je 14. travnja 2017. godine natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“, a 18. travnja 2017. godine Javni poziv za procjenitelje prijava koje pristignu na natječaj.

Natječaj za građanske akcije te Javni poziv za procjenitelje, Zaklada raspisuje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u RH potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i to za područje pet županija: Istarske, Primorsko- goranske, Karlovačke, Sisačko- moslavačke i Krapinsko- zagorske županije.

Građanske akcije su jednokratne akcije pokrenute od strane skupine građana koji na prepoznati problem u lokalnoj zajednici odgovaraju volonterskim radom. Cilj građanskih akcija je poticanje građanskog aktivizma te poboljšanje kvalitete života u lokalnoj zajednici.

Nakon provedbe natječajnog postupka dodijelit će se financijska potpora za najviše 30 građanskih akcija, pojedinačne vrijednosti do 10.000,00 kuna. Pravo prijave imaju udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) sa sjedištem u gore navedenim županijama. Maksimalno trajanje akcije je 3 mjeseca u vremenskom razdoblju od 01.07.-15.10.2017. godine.

Prijava na natječaj se vrši putem sustava www.financijskepodrske.hr, a rok za prijavu je 15. svibanj 2017. godine u 12 sati.

Osim navedenoga, Zaklada je raspisala i Javni poziv za procjenitelje prijava koje pristignu na natječaj. Na poziv se mogu javiti osobe s područja gore navedenih županija koje imaju iskustva u području procjene projektnih prijava, aktivnog građanstva, razvoja lokalne zajednice i razvoja civilnog društva u RH, a čije plaće nisu financirane temeljem institucionalne podrške, kroz Sporazum o partnerstvu na provođenju programa regionalnog razvoja civilnoga društva, Sporazum o partnerstvu na provođenju Decentraliziranog modela financiranja civilnog društva te Sporazum o Razvojnoj suradnji u području Centara znanja za društveni razvoj Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Prijava se vrši putem obrasca za prijavu kojeg je popunjenog, potpisanog i skeniranog potrebno poslati na e-mail adresu Zaklade: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom: ''Javni poziv za prijavu procjenitelja/ica“ najkasnije do 3. svibnja 2017. godine. Zaklada će ovim putem odabrati 3 procjenitelja koji će izvršiti kvalitativnu procjenu zaprimljenih projektnih prijedloga. Cjelokupna dokumentacija dostupna je na  mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva na www.civilnodrustvo-istra.hr.

Sve velike stvari nastale su na malim inicijativama. Pokrenite ideju i učinite više za svoju lokalnu zajednicu.

Preporuči prijateljima:

Kalendar događanja

Prethodni travanj, 2017. Sljedeći
P U S Č P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
 • Bifix Buje

  Bifix Buje

  Zlatna kuna 2016, nagrada za najuspješniju tvrtku Hrvatske gospodarske komore, dobila je tvrtka Bifix iz Buja, koja se bavi proizvodnjom bojila i aditiva za plastiku te građevinskog materijala za završne radove.

 • Buje QR Codes

  Buje QR Codes

  Upoznajte Buje s QR kodom

 • Web tržnica

  Web tržnica

  www.trznica-trg.eu