Sjednice Gradskog vijeća

8. sjednica Gradskog vijeća

Objava: 1.12.2009.

SA 8. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA GRADA BUJA

Dana 01. prosinca 2009. održana je 8. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Buja na kojoj je sudjelovalo 15 vijećnika, Gradonačelnik Grada Buja, pročelnici upravnih odjela, službenici, a rad istog su pratili predstavnici medija. Na aktualnom satu se raspravljalo o staroj zgradi Talijanske osnovne škole na Trgu Sv. Servola, popločenju Trga Sv.Servola u Bujama, pripremama oko natječaja za poljoprivredno zemljište, cestama, nazivima ulica, sanaciji krova dječjeg vrtića, razvojnim programima.

Nakon aktualnog sata prešlo se na Rješenja o ostavci i mirovanju mandata članova Gradskog vijeća, Rješenja o razrješenju i izboru članova radnih tijela Gradskog vijeća, Rješenje o imenovanju članova Upravnog vijeća Talijanskog dječjeg vrtića Mrvica Buje i Odluke po raspisanom javnom natječaju za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Buja.

Odlukom o prihvatu najpovoljnije ponude i sklapanju ugovora o prodaji nekretnina utvrđeno je da će se ugovori sklopiti sa 15 ponuditelja, a sve za ukupnu vrijednost od 1.475.230,75 kuna. Odlukom o poništenju dijela Natječaja isti je poništen za 4 nekretnine.

Istaknuto