Obavijest o regulaciji prometa u naselju Buje

Objava: 17.4.2018.
Obavještavaju se građani da će se zbog radova na vodovodnim instalacijama (rekonstrukcija ulice 1.svibnja) dana 18.04.2018. godine (srijeda), od 8,00 do 12,00 sati, privremeno zatvoriti ulazak u starogradsku jezgru na dionici Trg Slobode - ulica S. Vardabasso.

Mladi Crvenog križa Bujštine postigli odličan rezultat na natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa u Ogulinu

Objava: 16.4.2018.
U Ogulinu protekloga je vikenda u organizaciji Društva Crvenog križa Karlovačke županije održano 10. po redu Međužupanijsko natjecanje mladih Karlovačke i Istarske županije. Na natjecanju su ekipe pokazale stečena znanja o Pokretu Crvenog križa, humanitarnom pravu i ljudskim pravima, pismene provjere prve pomoći, te praktične provjere prve pomoći. Na ovogodišnjem natjecanju Crveni križ Bujštine sudjelovao je sa dvije ekipe u kategoriji podmlatka OŠ „Marije i Line „ Umag i mladih SŠ „Vladimir Gortan“ Buje.

JAVNI POZIV ZA DODJELU NEPOVRATNE POTPORE

Objava: 12.4.2018.
Grad Buje s ciljem ublažavanja otežanog poslovanja poduzetnika tijekom prvog tromjesečja 2018. godine uzrokovanog radi produljenja radova na rekonstrukciji ulice 1. svibnja dodijelit će nepovratne potpore poduzetnicima. Korisnici potpore mogu biti mali i srednji poduzetnici i to obrti, trgovačka društva i samostalne djelatnosti osim banaka, (...) Visina nepovratne potpore iznosi 6.000,00 kuna.

Zahtjev Grada Buje Ministarstvu pravosuđa u svezi suda u Bujama

Objava: 11.4.2018.
Grad Buje uputio je Ministarstvu pravosuđa slijedeći zahtjev: Tražimo da se Zakonom o područjima i sjedištima sudova vrati nadležnost i sjedište Općinskom sudu u Bujama-Buie, odnosno sada Stalnoj službi. Općinski sud u Bujama-Buie je s obzirom na broj predmeta, nakon Pule drugi sud u Istarskoj županiji. Nadležnost suda obuhvaća 3 grada i 3 općine , te se u teritorijalnom smislu proteže na gotovo 400 krn2

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Buja na području poduzetničke zone Mazurija

Objava: 5.4.2018.
Gradsko vijeće Grada Buja dana 28.03.2018. godine raspisuje N A T J E Č A J za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Buja na području poduzetničke zone Mazurija. Raspisuje se javni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Buja na području poslovne zone Mazurija, te se na prodaju izlažu slijedeće nekretnine: Katastarska čestica 294/2 –dio i 294/1 –dio, 294/4-dio...

Istaknuto