Edukacija - projektni prijedlozi

Objava: 21.5.2019.
Edukacija o pisanju projektnih prijedloga za natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“. Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira prezentacije i edukacije natječaja za male projekte u zajednici "Mali projekti za bolje sutra" u cilju upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja s uvjetima natječaja, natječajnom procedurom te osnovama pisanja projektnih prijedloga.

Izgradnja reciklažnog dvorišta Grada Buje – Buie

Objava: 16.5.2019.
Predstavljanje projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta Grada Buje – Buie“, sufinanciranog iz kohezijskog fonda Europske unije. U srijedu, 15. svibnja, s početkom u 10.30 sati, u prostoru Gradske vijećnice unutar zgrade gradske uprave Grada Buja-Buie , predstavljen projekt „Izgradnja reciklažnog dvorišta Grada Buje – Buie „. Na konferenciji za medije prisutni su bili: • Fabrizio Vižintin, gradonačelnik • Jelena Bojić, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje • Elvis Glavičić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti • Reuf Šerbečić, član uprave komunalnog poduzeća 6.maj

Javni poziv - pokretanje postupka evidentiranja nerazvrstane ceste - Vrh Kaštel

Objava: 14.5.2019.
Grad Buje-Buie,Istraska 2, 52460 Buje započinje s postupkom snimanja i upisa nerazvrstanih cesta naziva ''Vrh Kaštel'' u katastarskoj općini Kaštel. Ovim putem se obavještava nositelje prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem je izvedena nerazvrstana cesta o započinjanju postupka upisa nerazvrstane ceste u katastarski sustav. (...)

Upis djece u Dječji vrtić Buje - 2019/2020.

Objava: 13.5.2019.
Dječji vrtić Buje oglašava UPIS DJECE U PEDAGOŠKU 2019/2020. godinu UPISI DJECE U PREDŠKOLSKU USTANOVU VRŠIT ĆE SE OD 10.svibnja do 31.svibnja 2019.godine za 10-satni program primat će se zahtjevi za djecu od navršene jedne godine života do polaska u osnovnu školu.

Istaknuto