Bujski odjel za djecu sa posebnim potrebama i centar za inkluziju dobio dva klima uređaja

Objava: 26.11.2012.

Učenici Osnovne škole Mate Balote, u Odjelu s posebnim potrebama i štićenici Centra za inkluziju i podršku u zajednici, u kojemu borave osobe s cijele Bujštine, proslavili su sa donatorima postavljanje uređaja za grijanje u svojim prostorima.

Humanitarna akcija odvijala se u sklopu Dana grožđa, izradom i prodajom slastice «KROSTATE OD 2012 BOBICA GROŽĐA» koju su izradili Serđo Ražman i Neda Franković, a organizaciju je preuzela Milanka Marić. Kako bi prodaja bila uspješnija, u akciju se uključila tvrtka Optima telekom sa tri vrijedna poklon paketa.

Prijedlog Gradonačelnika Grada Buja, da se sakupljena sredstva od 3.000,00 kuna uruče Odjelu za djecu s posebnim, zdušno su prihvatili i autori krostate i odrekli se svojih troškova i rada u iznosu od 1.500,00 kuna. To je bilo dovoljno za kupnju jednog klima uređaja.

Tvrtka Optima je zatim preuzela obavezu montiranja klima uređaja, a na inicijativu djelatnice Stojanke Puzigaća pojavio se i donator, koji želi ostati anoniman, i poklonio još jedan klima uređaj.

Događaj je to dobrote i humanosti naših sugrađana. Učenici i polaznici, te njihovi voditelji Milojka Maračić, Ana Boroš i ostali djelatnici, svoje zadovoljstvo i zahvalnost, podijelili su sa organizatorima i donatorima akcije prigodnim programom i druženjem.

Galerija slika

Istaknuto