Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji

Objava: 3.3.2020.

Poziv na sastanak neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki i radionicu „Komunikacijske i socijalne vještine u kontekstu rada s volonterima/kama“

U srijedu, 11. ožujka 2020. godine, održat će se Sastanak Neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki te Radionica "Komunikacijske i socijalne vještine u kontekstu rada s volonterima", u trajanju od 9:30 do 15:00 sati, u prostorima Volonterskog centra Istra na adresi Flavijevska 8, Pula.

Možete se prijaviti na oba ili samo jedno događanje i možete prijaviti više osoba iz iste organizacije/ustanove, a prijave su moguće zaključno s 9. ožujkom 2020. godine.
Pozivamo vas da se prijavite putem upitnika koji je dostupan na sljedećoj poveznici.

Projekt "Jačanje volonterstva u sitarskoj županiji" usmjeren je razvoju volonterstva na području Istarske županije kroz provedbu aktivnosti povećanja vidljivosti volonterstva te jačanja kapaciteta organizatora volontiranja i lokalnog volonterskog centra. Nositelj projekta je Volonterski centar Istra, a partneri su Grad Pula, Grad Buje Srednja škola "Vladmir Gortan" Buje, Grad Pazin te Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin. Projekt je financijski podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o aktivnostima dostupno je na mrežnoj stranici Volonterskog centra Istra, te na Pozivu - vidi vezani dokument.

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno kontaktirajte Aleksandru Lera putem sljedećih kontakata:
vci@vci.hr ili 097/671 32 14

Vezani dokumenti

Istaknuto