Natječaj za male projekte

Objava: 18.9.2019.

Raspisan 2. Natječaj za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 18.09.2019. godine raspisala 2. Natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“ koji je otvoren do 18.10.2019. godine, a financijska sredstva osigurana su u Fondu gradova i općina za 2019. godinu. Ukupan fond iz kojeg se raspisuje natječaj iznosi 240.000,00 kuna, a prijavitelj za svoj projekt može ostvariti potporu do 20.000,00 kuna.

Mali projekt podrazumijeva skupinu aktivnosti pokrenutu od strane skupine građana u lokalnoj zajednici koji djeluju kroz udruge, ustanove ili mjesne odbore za dobrobit šire lokalne zajednice. Cilj malog projekta je doprinijeti rješavanju konkretnih problema u lokalnoj zajednici te očuvanje, valorizacija i promocija istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja.

Više o natječaju te natječajnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge, ustanove i mjesni odbori koje imaju registrirano sjedište u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina: Buzet, Buje, Funtana, Labin, Ližnjan, Marčana, Medulin, Novigrad, Pazin, Poreč, Rovinj, Svetvinčenat, Vodnjan i Vrsar.
Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr i to najkasnije do 11.10.2019. godine. Odgovori na pitanja poslat će se u najkraćem mogućem roku izravno na adrese onih koji su pitanja postavili.

Istaknuto