NEVJEROVATNO BUJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U MINI RUKOMETU: DEČKI 2., CURE 4.

Objava: 8.4.2014.

Predivno i nezaboravno iskustvo doživjeli smo u Karlovcu na državnom prvenstvu u mini rukometu za 2004. godište i mlađe. Oko 1500 malih rukometaša iz cijele Hrvatske u nedjelju okupiralo je Karlovac. U  konkurenciji 64 ekipe dečki iz Buja osvojili su fenomenalno 2. mjesto, dok su cure osvojile 4. mjesto u konkurenciji 40 ekipa. Naše mlađe ekipe cura i dečki također su se odlično borile tijekom cijelog turnira.
Ako se uzmu u obzir rezultati dečki i cura jedino malo Buje ima po jednog predstavnika među 4 najbolja u obe kategorije. Spomenimo i to da je Moris Radizlović uvršten u najbolju petorku prvenstva.
Uspjeh je rezultat višegodišnjeg rada i truda svih igrača i igračica kao i njihovih trenera Sergeja Martinovića prof. i  Marka Martinovića. U Karlovcu su pomagali i Nadija Srebrnić prof., Barbara Goleš, Daniel Goleš, Željka Hrlić, Nenad Hrlić te ostali roditelji i navijači koji su nas bodrili tijekom cjelodnevnog turnira.

Velike čestitke svim igračicama i igračima, trenerima te zahvala roditeljima i navijačima koji su bili velika podrška.
MRK BUJE 53, doprvaci Hrvatske su: Moris Radizlović, Emrah Softić, Mitja Križovnik, Nathaniel Modrušan, Adrian Milin Ungar, Lorenzo Balanzin, Lorenzo Persel, Gabrijel Matanović, Žan Radečić, Deni Mikac, Roko Goleš!

ŽRK BUJE, 4. u Hrvatskoj: Marika Božić, Saša Prekali, Karolina Mikulčić, Petra Hrlić, Lara Crevatin, Ilda Basara, Franka Bilkić, Leona Gombar, Luana Medica, Nikol Pujas!

Galerija slika

Istaknuto