Održano međužupanijsko natjecanje Mladeži Hrvatskog Crvenog križa

Objava: 7.4.2014.

5.4.2014. u  Dugoj Resi održano je međužupanijsko natjecanje Mladeži Hrvatskog Crvenog križa na kojemu se provjeravalo osnovno znanje o pokretu Crvenog križa i prve pomoći. Crveni križ Bujštine je i ove godine sudjelovao s ekipama podmlatka ( O.Š. Marija i Lina iz Umaga) u sastavu Sara Blaško, Dora Manc, Antoni Šiljeg, File Shtufi i Matija Vusić te mladeži ( S.Š. Vladimir Gortan iz Buja) u sastavu Maja Krmpotić Đurđević, Mateja Napravnik, Nina Turina, Melisa Keranović, Lara Valenta i Lana Flanjak koje su postigli vrlo zavidan uspjeh te su postali pobjednicima međužupanijskog natjecanja i to u obje kategorije!!

Uspjeh ovih dviju ekipa rezultat je njihovog truda ali i rada naših mladih volontera, mentora Hrvoje Kovačević i Valentina Ćurčibašić  koji odvajaju svoje slobodno vrijeme kako bi prenijeli znanje mlađim generacijama.

Glavni i osnovni cilj Crvenog križa Bujštine zasigurno je podizanje svijesti o važnosti prve pomoći na području čitave Bujštine i na to je Crveni križ posebno ponosan jer broj onih koji znaju pružiti prvu pomoć u Umagu , Novigradu , Bujama i svim ostalim mjestima svakim danom sve je veći a naša zajednica sve sigurnija.

Photo by: Nicole-Caterina Kovačević

Galerija slika

Istaknuto