Predavanje ODABIR EKOLOŠKIH PROIZVODA DOBROBIT ZA ZDRAVLJE I OKOLIŠ

Objava: 4.11.2015.

ODABIR EKOLOŠKIH PROIZVODA DOBROBIT ZA ZDRAVLJE I OKOLIŠ

Predavač: Davor Filipović
U današnjim vremenima surove globalizacije i potrošačkom mentalitetu, kvaliteta naših navika uvjetuju naš život i zdravlje. Upravo ta svjesnost odabira trebalo bi nam biti od velike važnosti. Hrana koju jedemo od vitalnog je značenja za naš život i zdravlje, ali i okoliš.
Kvalitetna prehrana ne samo da regenerira stanice i tkiva, već utječe na procese izlučivanja pomoću kojeg se iz tijela odstranjuju otpadne tvari, a obnavljajuća je i za okoliš.
Odabir prirodne kozmetike i njege tijela, jedan je od faktora izraza cjelovite ljepote, ali i pokazatelj zdravih životnih navika u odabiru sa kojima svjesno utječemo na vlastitu ljepotu ali i ljepotu okoliša, kupnjom potičemo i održivu proizvodnju.
Sredstva za čiščenje od iznimne su važnosti za kvalitetno čišćenje doma, za naš život i dobar osjećaj. Sa čime čistimo dom u kojem živimo to će se odražavati i na nama.

Na predavanju saznajte koji su nedostatci konvencionalne proizvodnje i distribucije proizvoda, te koje su prednosti ekoloških proizvoda i zašto su organski proizvodi bolji izbor na nas, naše zdravlje ali okoliš.


6.11.2015. od 18h PUČK0 OTVORENO UČILIŠTE


„biti odgovoran i željeti sebi najbolje znači birati organsko"

Istaknuto