PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA – Rekonstrukcija ulice 1. svibnja u Bujama

Objava: 20.9.2017.

Obavještavaju se sudionici u prometu da se zbog izvođenja radova na rekonstrukciji ulice 1. svibnja u Bujama uvodi nova regulacija prometa i određuju obilazni pravci za sudionike u prometu.

Privremena regulacija prometa predviđena je u periodu od 25.09.2017. do 31.01.2018.

Privremena regulacija prometa podijeljena je u 2 faze odvijanja prometa kako prikazano u nacrtnom dijelu projekta (u prilogu).

FAZA 1

Ulica 1. svibnja (trasa od Trga J.B.Tita do cca. 5 m prije križanja sa ulicom G.Verdi) u potpunosti se zatvara za promet. Obilazak vodi Umaškom cestom, državnom cestom D200, ulicom S.Sebastijana, ulicom Brolo te ulicom G.Garibaldi. Dio ulice 1. svibnja (trasa od Trga Slobode do križanja sa ulicom G.Verdija) zatvara se za promet za sva vozila osim dostavnih i vozila stanara.

FAZA 2

Ulica 1. svibnja (trasa od Trga Slobode do cca. 5 m nakon križanja sa ulicom G.Verdi) u potpunosti se zatvara za promet. Obilazak vodi Umaškom cestom, državnom cestom D200, ulicom S.Sebastijana, ulicom Brolo te ulicom G.Garibaldi. Dio ulice 1. svibnja (trasa od Trga J.B.Tita do križanja sa ulicom G.Verdija) zatvara se za promet za sva vozila osim dostavnih i vozila stanara.

Prilog: nacrtni dio projekta

Vezani dokumenti

Istaknuto