Seminar o Zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske Unije u Programskom periodu 2014.-2020.

Objava: 3.6.2013.

Poštovani,
AZRRI- Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin u sklopu međunarodnog projekta ZOONE- financiranog iz Programa IPA Jadranska prekogranična suradnja poziva vas na
 
Seminar  o Zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske Unije u Programskom periodu 2014.-2020.
Prvi stup: DIREKTNA PLAĆANJA
Drugi stup: RURALNI RAZVOJ
koji će se održati u Rovinju, Multimedijalni Centar (Trg brodogradilišta 5),
u srijedu 12.06.2013. godine
s početkom u 8.30 sati.
 
Predavači su talijanski stručnjaci za ruralni razvoj i to:
Adriano Antinelli: suradnik Predsjedništva Europskog parlamenta, Agencije za plaćanja u poljoprivredi Republike Italije i talijanskih regija Lazio, Marche,Puglia, Sicilia i Calabria, i
Felice Adinolfi: profesor agro ekonomije Sveučilišta u Bologni te suradnik Europskog Parlamenta i član znanstvenog odbora CIHEAM- Internazionalni Centar za agro ekonomiku Mediterana.
 
Financijska vrijednosti  Zajedničke poljoprivredne politike za period 2014.-2020. iznosi cca 376 milijarde Eura, od čega 281, 8 milijardi Eura za Prvi Stup- DIREKTNA PLAĆANJA i 89,9 milijarde Eura za Drugi Stup- RURALNI RAZVOJ.
 
Seminar je namijenjen Jedinicama lokalne uprave  i samouprave, Lokalnim akcijskim grupama, udrugama i zadrugama u poljoprivredno- prehrambenom sektoru i tvrtkama.
 
Predavanja su na talijanskom jeziku te će biti osiguran simultani prijevod na hrvatski jezik.
 
S  obzirom na veliku zainteresiranost za tematiku koja će biti obrađena na seminaru molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite do 03.06.2013. godine na: jasenka.kapuralin@azrri.hr ili na broj: 052/619-610, kontakt osoba Jasenka Kapuralin.

Vezani dokumenti

Istaknuto