Strateški plan Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva

Objava: 18.1.2018.

ZAKLADA ZA POTICANJE PARTNERSTVA I RAZVOJA CIVILNOG DRUŠTVA ORGANIZIRA FOKUS GRUPE ZA POTREBE IZRADE STRATEŠKOG PLANA

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule trenutno je u procesu izrade Strateškog i akcijskog plana za period od 2018. - 2020. godine.
Kako bi u ovom dokumentu bile uključene realne potrebe civilnog sektora, kako bi se pokrenula lokalna zajednica na aktivno djelovanje te kako bi se izgradili sustavni mehanizmi informiranja, financijske, edukacijske i druge potpore,
pozivanju se udruge, ustanove i druge organizacije civilnog društva te zainteresirane građane da se odazovu na fokus grupe koje će se održati u:

• Puli u utorak 23.01.2018. godine u prostorijama Dnevnog boravka Društvenog centra „Rojc“ (Ul. Ljudevita Gaja 3) u 17:00 sati.
• Pazinu u srijedu 24.01.2018. godine u prostorijama Društvenog centra „Veli Jože“ (154. brigade Hrvatske vojske 5) u 17:00 sati.

Kako bi Zaklada mogla prepoznati Vaše želje i potrebe molimo Vas da ispunite Upitnik za izradu Strateškog plana Zaklade.

Više informacija na: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/novosti/detaljnije/poziv-na-fokus-grupe-za-potrebe-izrade-strateshkog-plana-zaklade

Istaknuto