Sjednice Gradskog vijeća

31. Sjednica Gradskog vijeća

Objava: 29.3.2012.

Dana 29.03.2012. održana je 31. sjednica Gradskog vijeća Grada Buja na kojoj je sudjelovalo 14 vijećnika. Sjednicu su tradicionalno pratili predstavnici mediji, predstavnici novoizabranog Mjesnog odbora Buje i 3 građana.
Pod točkom "pitanja i prijedlozi" je Gradonačelnik Grada Buja dao informacije o radu ali i investicijama i vrijednosti investicija na području Grada Buja (kanalizacija M.Baster i Kruj, groblje Buje-potporni zid, kanalizacija Kršete-IPARD).

Zamjenica Gradonačelnika je iznijela osnovne informacije o 2 nova projekta prekogranične suradnje (Parenzana III I Heritage LIVE II) i uvrštenju Galerije Orsola na Popis uvaženih institucija izložbenih prostora RH.


Vijećnici su na sjednici odradili izvješće o radu Talijanskog dječjeg vrtića Mrvica Buje za 2011., donijeli Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja na natječaju za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Buja, donijeli set Odluka kojima se uređuje obavljanje komunalnih djelatnosti na području Grada Buja na temelju koncesije i pisanog ugovora, odlučili o organizaciji, načinu naplate i kontrole parkiranja na javnim parkiralištima Grada Buja, utvrdili prijedlog za imenovanje novog direktora gradskog komunalnog poduzeća i izmjenili mjerila za utvrđivanje učešća roditelja u participaciji u ekonomskoj cijeni vrtića.

Za kraj su dane suglasnosti na prijedloge akata ustanova u kojima je Grad Buje-Buie osnivač.

Istaknuto