Javno predstavljanje Projekta ukupnog razvoja Grada Buja

Objava: 4.12.2009.

26. travnja 2007. Grad Buje potpisao je ugovor sa tvrtkom Euorokonzalting iz Pule i započeo sa izradom Projekta ukupnog razvoja Grada Buja (PUR) kojim se definira optimalni model planiranja ukupnog razvoja Grada Buja, te omogućuje planiranje, provedba, kontrola i evaluacija gospodarskog razvitka za period od 5-10 godina, a potencijalnim investitorima i donatorima omogućuje uvid u strategiju razvoja zajednice, te ujedno služi kao osnov za plansko ulaganje i investicije sa svrhom ruralnog, gospodarskog i društvenog razvoja.

Jučer, 03. prosinca 2009., u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Buje, održano je javno predstavljanje PUR-a od strane autora – tvrtke Eurokonzalting iz Pule u kojem su dane smjernice za daljnji razvoj grada, a realizacija istog dokumenta trebala bi doprinijeti kvalitetnijem životu svih subjekata na našem području.

Javno predstavljanje uključuje i dodatne prijedloge građana koji se mogu inkorporirati u sam dokument i njegovu realizaciju. Bez obzira na održano javno predstavljanje uvid u nacrt dokumenta Projekt ukupnog razvoja Grada Buja omogućena je svakim radnim danom, do 10. prosinca 2009. godine, u predvorju Gradske uprave Grada Buja od 8,00 do 16,00 sati, te na web stranicama Grada Buja www.buje.hr (za građane).

Očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe možete dostaviti do navedenog razdoblja u pisanom obliku.

Fotogalleria

Istaknuto