Čestitka

Objava: 5.8.2020.
Čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Auguri in occasione della Giornata della patria e della Giornata dei difensori croati

Bajram Sherif Mubarek Olsun

Objava: 1.8.2020.
A nome della Città di Buie e mio personale, in occasione della Festa del sacrificio, rivolgo a Voi e a tutti i credenti della fede islamica un sincero augurio che questa grande festa riempia il cuore di ogni credente.

Energetska obnova obiteljskih kuća

Objava: 30.7.2020.
Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode donijeli su 27. ožujka 2014. godine Program energetske obnove obiteljskih kuća, kojeg provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Cilj je Programa povećanje energetske učinkovitosti postojećih kuća, smanjenje potrošnje energije i emisija CO2 u atmosferu te smanjenje mjesečnih troškova za energente, uz ukupno poboljšanje kvalitete života. Istovremeno, planiranje ovakvih zahvata podrazumijeva i angažman lokalnih tvrtki i stručnjaka odnosno potiče gospodarsku aktivnost. Izmjene i prilagodbe Programa su prvi put donesene u 2015. godini, a drugi put u 2020. godini.

Najava natječaja: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama

Objava: 30.7.2020.
U najavi je objava poziva “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama”. Svrha poziva je poduprijeti provedbu mjera energetske učinkovitosti i/ili mjera za korištenje obnovljivih izvora energije koje će u proizvodnim pogonima dovesti do smanjenja potrošnje isporučene energije od minimalno 20% u odnosu na referentnu isporučenu energiju, odnosno u odnosu na potrošnju isporučene energije prije provedbe mjera.

Ispunite anketu o održivom gospodarenju otpadom!

Objava: 28.7.2020.
Pozivamo vas na sudjelovanje u anketi u sklopu projekta „Izdvoji s(v)e. Fai la differenza. Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpada na području gradova Buje i Novigrad, te općina Brtonigla, Grožnjan i Oprtalj.“ sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda.

Istaknuto