GRAD BUJE daje priliku mladima!

Objava: 21.11.2013.

Grad Buje kroz projekt Talent Campus, pod pokroviteljstvom Regione Veneto daje priliku mladim osobama s područja Bujštine (Buje, Umag, Novigrad, Brtonigla, Grožnjan i Oprtalj), rođenim između 1987. do 1993. godine da kroz 4 dana potpuno besplatnog sudjelovanja (putovanje, smještaj i obroci plaćeni su projektom) u kampu za mlade u Italiji usvoje znanja i vještine za snalaženje u poslovnom svijetu, te dobiju mogućnost staža u jednom od poduzeća – partnera projekta.
Predavači i mentori u Kampu su vrhunski europski menadžeri (direktor prodaje robne marke Diesel, predsjednik uprave tvornice Silca, profesionalni savjetnici za zapošljavanje i samozapošljavanje fakulteta iz Padove i Venecije, predsjednik uprave tvornice Zoppas, treneri i predavači iz poznate Digital Accademie i poduzetničkog inkubatora H-Farm).

Prijave traju od  15.11. do 15.12.2013.

Dovoljno je poznavati engleski jezik, ispuniti on-line obrazac klikom na link http://www.talentcampusvittorioveneto.eu/en/homeEU/partecipa/iscriviti.html i iskoristiti priliku za besplatno usavršavanje vođeno vrhunskim profesionalcima u društvu s 40-tak mladih iz Nizozemske, Austrije, Španjolske i Italije.
Kampus počinje 6. ožujka 2014., a sve dodatne informacije i program možete pronaći na

www.talentcampusvittorioveneto.eu/en/homeEU

Documenti

Istaknuto