Informativno-edukativna radionica u Puli

Objava: 25.2.2015.

Pozivamo Vas da sudjelujete na informativnoj radionici u Puli koja će se održati 27. veljače 2015. na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Preradovićeva 1, 1. kat (dvorana 404) s početkom u 12:00 sati. Program događanja u prilogu.

Uvođenje cjelovitog sustava gospodarenja otpadom i uopće održivog upravljanja resursima, energijom i energentima, otpadom i zaštićenom prirodom naša je zajednička zadaća, a za ispunjenje zakonskih obaveza i međunarodnih ciljeva Ministarstvo zaštite okoliša i prirode je putem Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osiguralo poticajna sredstva i stručnu pomoć. Samo u prošloj godini je za projekte zaštite okoliša i energetske učinkovitosti odobreno više od milijardu kuna sredstava, čime su pokrenuti projekti vrijedni 1,7 milijardi kuna. O održivom upravljanju resursima te o dostupnim sredstvima i natječajima Fonda u 2015. godini govorit će ministar zaštite okoliša i prirode, Mihael Zmajlović te direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Sven Müller i ostali predstavnici.

Na istoj lokaciji (u dvorani Pula) će u 17:30 sati biti održana i Javna tribina za građane "Kako do bespovratnih sredstava za projekte energetske učinkovitosti".

Documenti

Istaknuto