Održano međugradsko natjecanje mladih Crvenog križa Bujštine u Umagu

Objava: 12.3.2018.

Međugradsko natjecanje ekipa mladih Crvenog križa Bujštine, održano je protekloga vikenda 10. ožujka 2018. godine u Umagu.

Međugradsko natjecanje ekipa mladih Crvenog križa Bujštine, održano je protekloga vikenda 10. ožujka 2018. godine već tradicionalno u zgradi Crvenog križa u Umagu. Ekipe su pokazale zavidnu razinu znanja i vještina pružanja prve pomoći, a vrijeme do proglašenja rezultata sudionici su proveli u duhu humanosti, zabave i prijateljstva. Ekipe su se natjecale u dvije kategorije. U kategoriji osnovih škola pobjedila je ekipa iz OŠ. Marije i Line Umag, dok je u kategoriji srednjih škola slavila SŠ. Vladimir Gortan iz Buja. Drugoplasirane ekipe su OŠ. Rivarela, Novigrad, te TSŠ. „Leonardo da Vinci“, Buje. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno više od pedeset mladih volonetera.

Pobjedničke ekipe u kategorijama osnovnih i srednjih škola predstavljat će Crveni križ Bujštine na Međužupanijskom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa Karlovačke i Istarske županije u Ogulinu u travnju 2018. Pobjednici s Međužupanijskog natjecanja stječu pravo nastupa na Nacionalnom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa.

Fotogalleria

Istaknuto