Okrugli stol o civilnom društvu i prezentaciju dostupnih natječaja za organizacije civilnog društva

Objava: 2.2.2017.

Svim zainteresiranim organizacijama civilnog društva s područja Grada Buja

Grad Buje i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva vas pozivaju na

Okrugli stol o civilnom društvu i prezentaciju dostupnih natječaja za organizacije civilnog društva


Poštovani, Poštovane,    

Grad Buje i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju okrugli stol na temu „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja Grada Buja“s ciljem poticanja udruga s područja Grada Bujana veći angažman i proaktivnost u lokalnoj zajednici.
Ovaj je okrugli stol namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama te svim zainteresiranim građanima u cilju razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol i prezentacija održat će se dana 16.02.2017. godine od 17:00 do 18:30 u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Buje (vijećnica), na adresi trg J.B.Tita 6, Buje.
Nakon uvodnih riječi predstavnika Grada Buja i Zaklade prezentirat će se aktualni natječaja i drugi izvori financiranja za organizacije civilnog društva nakon čega je planirana rasprava sudionika, pitanja, upute i zaključci.

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području Grada Buja.
Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr, najkasnije do 14.02.2017.godine.

S obzirom na važnost teme, molimo da se najmanje jedan predstavnik Vaše organizacije odazove ovom pozivu.

Documenti

Istaknuto