Osnivačka skupština LAG-a Sjeverna Istra

Objava: 20.7.2012.

Organizacijski odbor poziva sve zainteresirane OPG-ove, obrtnike, tvrtke, udruge i građane na osnivačku i izbornu skupštinu LOKALNE AKCIJSKE GRUPE (LAG) „SJEVERNA ISTRA“ koja će se održati u petak 20. srpnja 2012. godine u općinskoj vijećnici u Grožnjanu na adresi Umberta Gorjana 3 (prizemlje) s početkom u 12:00 sati. Lokalna akcijska grupa „Sjeverna Istra“ obuhvaća područje Gradova Buje - Buie, Buzet, Novigrad – Cittanova, Umag - Umago i Općina Brtonigla – Verteneglio, Grožnjan – Grisignana, Lanišće i Oprtalj – Portole. Cilj djelovanja Lokalne akcijske grupe (LAG) „Sjeverna Istra” je pomoći ljudima, udrugama, poduzećima i ostalim subjektima u ruralnim područjima da ocjene potencijal svojeg područja, te da se potakne provedba integriranih i kvalitetnih strategija održivog razvoja.

Putem Lokalne akcijske grupe cilj je povezati ljude na lokalnoj razini, kako bi razmjenjivali svoja iskustva i informacije, te kako bi predlagali projekte i aktivnosti, a sve s ciljem ruralnog razvoja. U sklopu priprema za osnivanje Lokalne akcijske grupe „Sjeverna Istra“ održane su edukacije za članove organizacijskog odbora, tri radionice za dionike LAG-a u Bujama, Umagu i Buzetu, te studijsko putovanje u Portogruaro (Italija) i posjet LAG-u VEGAL.

Molimo zainteresirane članove skupštine da sa sobom donesu ispunjenu Pristupnicu, pečat, presliku osobne iskaznice, izvod iz sudskog ili drugog registra za pravnu osobu i presliku osobne iskaznice zakonskog zastupnika odnosno predstavnika.

Ukoliko pravnu osobu na osnivačkoj skupštini ne predstavlja osoba za zastupanje, potrebno je donijeti odluku o imenovanju osobe predstavnika na osnivačkoj skupštini od strane osobe ovlaštene za zastupanje. Udruge trebaju uz Pristupnicu dostaviti i odluku Skupštine o pristupanju LAG-u „Sjeverna Istra“.

JLS trebaju na Osnivačkoj skupštini dostaviti odluke donesene na gradskom/općinskom vijeću o pristupanju LAG-u „Sjeverna Istra“. Sa svim eventualnim upitima molimo da se obratite na slijedeće kontakte: vanja.goricki@novigrad.hr 052/ 757 – 055, interni 104

Documenti

Istaknuto