Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima

Objava: 16.5.2014.

Ministarstvo socijalne politike i mladih poziva udruge mladih i za mlade te jedinice lokalne samouprave da se prijave za financijsku potporu projektima koji doprinose podizanju kvalitete života mladih.

Pravo prijave na natječaj imaju udruge i jedinice lokalne samouprave i to:
Udruge mogu prijaviti projekt za sljedeće prioritetna područja:
- Klubovi za mlade
- Regionalni info-centri za mlade
- Lokalni info-centri za mlade
- Projekti udruga mladih i za mlade

Jedinice lokalne samouprave mogu prijaviti projekt za sljedeće prioritetno područje: Lokalni programi za mlade

Poziv se sastoji od pet prioritetnih područja, a za svako prioritetno područje osiguran je zaseban iznos.
Ukupno planirana vrijednost Poziva je 8.900.000,00 kuna. Minimalni iznos financijskih sredstava po pojedinom projektu je od 40.000,00 kuna, a maksimalni iznos po pojedinom projektu je 250.000,00 kuna, ovisno o prioritetnom području Poziva.

Rok za podnošenje prijedloga projekata je 13. lipnja 2014.,osim za podnošenje prijedloga projekata za prioritetno područje „4. Lokalni programi za mlade“ rok je 29. svibnja 2014.

U svrhu koordiniranog i strateškog planiranja ulaganja na ovom području, ovaj poziv objavljuje Ministarstvo socijalne politike i mladih u suradnji s Uredom Vlade RH za udruge, a važnu podršku u provedbi poziva te budućem praćenju i vrednovanju ugovorenih projekata daju četiri regionalne zaklade, u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule zadužena je za Istarsku, Primorsko - goransku, Karlovačku, Sisačko – moslavačku te Krapinsko - zagorsku županiju.

Natječajnu dokumentaciju preuzmite na sljedećoj poveznici:
http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/natjecaji/otvoreni-natjecaji/poziv-za-prijavu-projekata-usmjerenih-mladima-15052014.html

Documenti

Istaknuto